we make you run healthy

LEARN TO RUN


Goesting om te lopen is de eerste stap. Zover ben je. 


Maar hoe begin je eraan en hoe hou je het vol? Online is er veel informatie maar wat is ideaal voor jou? Daarvoor heb je misschien hulp nodig. 


Learn to Run is de eerste kerngedachte waarop Footrooms Running Academy gebouwd is. Geef jezelf de tijd om op een goeie manier te starten met lopen. Wat maken een paar weken uit om aandacht te geven aan een aantal basisregels. Die weken kunnen het verschil maken tussen snel geblesseerd en/of ontgoocheld te geraken en echt met dat lopen wat te kunnen.


Mijn boek Blessurevrij Lopen reikt je een vijfstappen plan aan. En die vijf stappen vormen de basis van je eerste schema. Daar draait het binnen loopcoaching om. Jou verderhelpen en raad geven waar nodig. 


We gaan aandacht geven aan een aantal basisregels. Je kan nu eenmaal niet verwachten dat je lichaam direct mee is met lopen, je pezen en gewrichten gaan een beetje aanpassing nodig hebben. En daar houden we rekening mee.De Academy werkt in 3 stappen.


1.


5 trainingen individueel of met twee


Deze trainingen zijn op afspraak en richten zich op de 5 stappen beschreven in mijn boek Blessurevrij Lopen om je de basistechniek van het lopen aan te leren.2.


Je gaat aan de slag met het 21 dagen loopschema, hieronder vindt je wat beeldmateriaal hierover. En zo ontdek je of het lopen echt wat voor je is.

3.


Je wilt blijven lopen. Ofwel train je lekker verder op je eigen ritme ofwel sluit je aan bij de Academy om geleidelijk aan richting een of meerdere doelen te werken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren